Villiyrttikoulutus 26.5.24 klo.11-15

Turun Keittiömestarit ry järjestää villiyrttikoulutuksen sunnuntaina 26.5.2024.

Kouluttajana toimii biologi Päivi Lehtonen Ammattiopisto Liviasta.

Aika: klo.11.00–13.00 Teoria osuus

Paikka: kokoushotelli Linnasmäki, Lustokatu 7, 20380 Turku, helpot kulkuyhteydet https://linnasmaki.fi/linnasmaki/yhteystiedot/

klo.13.00–15.00 siirtyminen metsään, kasvien lajitunnistus, käsittelyopastus ja mahdollinen keruu.

Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot sihteeri Sirpa Heikkilälle, siheikki81@hotmail.com ja maksu 15€ yhdistyksen tilille: FI77 5491 0220 0940 69 viite: villiyrittikurssi 6.5.2024 mennessä.

Hintaan sisältyy kahvi ja sämpylä sekä koulutus ja reseptiikkaa.

Kouluttajamme Päivi Lehtonen toimii tällä hetkellä luonto-ja ympäristöalan opettajana Ammattiopisto Liviassa vastaten mm. luonnonvaratuottajien, luonnontuotejalostajien ja eräoppaitten sienien, marjojen ja villiyrttien lajintunnistus-, keruu-, käsittely- ja käyttöopetuksesta. Taustaltaan Lehtonen on kasviekologialta väitellyt biologi, Riikka Mantilan kouluttama ravintolakokki, ja yli 10 vuotta villi- ja lähiruoan parissa catering- ja koulutustyötä tehnyt yrittäjä. Lehtonen on toiminut pitkään yhteistyössä mm. Sami Tallbergin kanssa, joka on Suomen tunnetuimpia villiyrttilähettiläitä maailmalla. Lehtosen koulutuslistalta löytyvät myös lukuisat ravintolat, marttayhdistykset, kansalaisopistot, Slow Food -järjestö, Pro Agria, Laurea AMK, Miss Klose Smokery & BBQ, Hotelli Punkaharju jne. Ravintolapuolen koulutuksissa Lehtosen mielenkiinto on siinä, miten ammattilaiset lähtevät soveltamaan uusia raaka-aineita reseptiikkaan ja löytämään uusia, upeita makuyhdistelmiä.

Nyt oppimaan uutta ⭐️

Lisää ajankohtaista